Gratare Metalice


Mascarea gaurilor de aerisire, a gaurilor de canalizare sau a altor suprafete de „trecere” este de regula realizata din gratare special concepute. Aceste gratare au un rol dublu: sa acopere cat mai eficient si modern gaura sau aerisirea respectiva si sa permita scurgerea lichidelor sau trecerea aerului prin orificiile sale. Astfel, gratarele se incadreaza perfect in designul cladirilor asigurand in acelasi timp si accesul usor si rapid la aerisirile in cauza. Dovexim este producator si distribuitor specializat de astfel de produse ce pot fi utilizate pentru accesorizarea oricarei cladiri, fie ca este vorba despre depozite sau imobile comerciale, industriale, alimentare, sau personale.

Dovexim este o companie cu o adevarata istorie pe piata din Romania, firma luand nastere in anul 1993. De atunci, si pana in prezent, Dovexim realizeaza si comercializeaza o gama diversa de confectii metalice, fiind unul din cei mai importanti furnizori de confectii metalice de serie mica si mijlocie. Produsele companiei sunt oferite clientilor din Oradea si din imprejurimi, in oras mentionat avand sediul si reprezentanta Dovexim. Dupa cum am mentionat mai sus, printre produsele oferite de companie se numara si gratarele metalice.

Gratarele metalice au un rol extrem de important desi de cele mai multe ori nici nu sunt luate in seama. Aceste gratare sunt instalate aproape in orice cladire sau loc public. Rolul lor este de a masca gaurile de aerisire sau de canalizare din cadrul diferitelor spatii. Mai mult gratarea asigura si buna functionare a aerisirilor evitand blocarea acestora sau infundarea cu substante nedorite. Gratarele pot fi instalate pe pereti, pe scari, la baza scarilor, pe tavane sau chiar pe podele. Astfel, acestea trebuie sa fie sigure, rezistente dar si moderne pentru a se potrivi cu spatiul in care sunt montate.

De aceea, Dovexim produce gratare metalice; datorita procesului de prelucrare gratarele sunt extrem de rezistente avand o durata lunga de viata chiar si in cazul traficului intens si de gabarit. Mai mult, gratarele sunt placute ca aspect, incadrandu-se perfect aproape in orice mediu.

In afara gratarelor metalice, Dovexim va ofera si: trepte metalice, garduri industriale, confectii metalice la comanda, plase sudate, carucioare industriale, suduri in mediu protector, rafturi metalice, porti din fier forjat, ferme metalice, carucioare paine, carucioare industrie textila, garduri din plasa zincata, porti din plasa zincata si multe altele. Dovexim este astfel universul confectiilor metalice, unde gratarele metalice au calitatea cea mai buna si preturile cele mai accesibile, comparabil cu produse similare disponibile pe piata de profil din Romania.

Puteti comanda gratarele metalice Dovexim prin intermediul datelor de contact de mai jos. Un reprezentant al companiei o sa va stea la dispozitie cu toate informatiile necesare efectuarii unei comenzi. Toate produsele pot fi executate in functie de cerintele dumnevoastra, astfel puteti achizitiona gratare metalice in functie de dimensiuni sau de alte caracteristici pe care trebuie sa le impuneti personalului Dovexim. Lista completa a serviciilor si produselor oferite de Dovexim poate fi accesata si vizualizata prin intermediul platformei online pusa la dispozitia dumneavoastra de compania mentionata. Site-ul oficial va ofera toate detaliile referitoare la activitatea firmei de care aveti nevoie pentru a va face o imagine de ansamblu propriu-zisa.

Dovexim, date contact:

Sediu Str. Calea Clujului 202/A- Oradea
Nr. Inm.: J05/279/1993 C.U.I.: RO4410941
E-mail:
dovexim@gmail.com

Tel./fax: 0259-417034 si 0722-365102